Full 1
Maaltijden met spoed op locatie
Hamburgers,kippenbouten, kipsate met friet en groenten.
Full 1
Full 1
Maaltijden met spoed op locatie
Een ruime keuze aan gezonde maaltijden
Full 1
Full 1
Maaltijden met spoed op locatie
Of toch meer zin in een van onze wokboxen?
Full 1
Full 1
Maaltijden met spoed op locatie
Of kies voor onze heerlijke indonesische maaltijden
Full 1
previous arrow
next arrow

Calamiteiten catering

Bij The Food Factory begrijpen we dat er situaties zijn waarin maaltijden snel en efficiënt geleverd moeten worden. Daarom zijn wij gespecialiseerd in calamiteitencatering, waarbij we 24 uur per dag, 7 dagen per week klaarstaan om u te voorzien van heerlijke maaltijden, vers belegde broodjes, complete lunchpakketten en verfrissende dranken. Of het nu gaat om een onverwachte bijeenkomst, een noodsituatie, of een evenement waar alles last-minute geregeld moet worden, wij zorgen ervoor dat u altijd voorzien bent.

 

Onze expertise strekt zich uit over diverse sectoren en locaties. We hebben het vertrouwen gewonnen van vele prominente klanten, waaronder verschillende locaties van de Brandweer door heel Nederland, gemeentelijke instanties, Rijkswaterstaat, waterschappen en veiligheidsregio’s. Deze klanten vertrouwen op ons voor onze snelle service en de hoge kwaliteit van onze cateringoplossingen.

 

Daarnaast bieden wij de unieke mogelijkheid om met een van onze foodtrucks ter plaatse te komen, zodat we ook op locatie kunnen voorzien in uw cateringbehoeften met dezelfde spoed en professionaliteit. Dit maakt ons de ideale partner voor elke gelegenheid waar snelheid en kwaliteit cruciaal zijn.

 

Wij zorgen ervoor dat u, zelfs in de meest onverwachte situaties, kunt rekenen op uitstekende catering die aan al uw wensen voldoet. Neem contact met ons op en ervaar zelf onze betrouwbare en snelle service.

Onze Foodtrucks

Wij brenge nook de culinaire belevingen direct naar u toe met onze veelzijdige foodtrucks. Of u nu op zoek bent naar eenvoudige, heerlijke snacks of complete maaltijden, wij hebben de perfecte foodtruck om aan uw wensen te voldoen.

 

Versgebakken Friet en Snacks: Onze friettruck serveert de lekkerste verse friet, gecombineerd met een assortiment aan klassieke snacks zoals kroketten, bitterballen, kaassouflés, frikadellen en diverse vegetarische opties. Perfect voor elke gelegenheid waar snel en smakelijk eten gewenst is.

 

Hamburger Truck: Voor de liefhebbers van burgers hebben we een speciale hamburger truck die een breed scala aan heerlijke hamburgers aanbiedt. Kies uit beefburgers, smakelijke kipburgers of heerlijke vega burgers, allemaal vers bereid en geserveerd met diverse toppings en bijgerechten.

 

Kipsaté Truck: Onze kipsaté truck biedt een heerlijke selectie van kipsaté met verschillende bijgerechten. Geniet van smaakvolle kipsaté, gecombineerd met friet, rijst en een variëteit aan frisse bijgerechten. Perfect voor een meer exotische eetervaring op locatie.

 

Spareribs Truck: Voor de liefhebbers van vlees hebben we de spareribs truck. Hier serveren we onze heerlijke, zelfgemaakte spareribs, beschikbaar in verschillende smaken. De ribs zijn mals en vol van smaak, ideaal voor een stevige maaltijd.

 

Maatwerk Foodtrucks: Heeft u specifieke wensen of speciale gerechten in gedachten? Geen probleem! Wij kunnen onze foodtrucks volledig aanpassen aan uw behoeften. Of het nu gaat om speciale diëten, unieke gerechten of specifieke culinaire thema’s, wij regelen het voor u.