Party catering

Party catering

Een heerlijk uitgebreid buffert bestellen, schalen met kleine hapjes, een high tea bestellen met of zonder drankarrangement? Wij maken van uw feest een onvergetelijke gebeurtenis met onze uitgebreide party cateringopties.

Buffet bestellen.

Wij bieden u een scala aan heerlijke gerechten om uit te kiezen, zodat uw gasten kunnen genieten van een gevarieerde maaltijd die aan al hun smaakvoorkeuren voldoet. Van een uitgebreid gevarieerd buffet tot een heerlijk Indonesisch buffet. Wij zorgen ervoor dat het klaarstaat voor uw evenement! 

Hapjes schalen.

Onze kleine hapjes zijn perfect om uw gasten te verwennen en de smaakpapillen te prikkelen. Ontdek onze selectie van luxe hapjes, borrelhapjes en verrukkelijke Indonesische hapjes voor een smaakvolle ervaring.

Borrelhapjes

We bieden een smakelijke selectie van zowel Hollandse klassiekers als gefrituurde lekkernijen.

Leverworst, ossenworst, een heerlijke variëteit aan kazen. Deze hapjes brengen een stukje Nederlandse traditie naar uw feest. Voor een knapperige en hartige traktatie bieden we een assortiment gefrituurde hapjes aan zoal: bitterballen, kaasstengels en vlammetjes. Borrelhapjes die de sfeer van uw evenement naar een hoger niveau tillen.

Luxe hapjes

Geniet van culinaire hoogstandjes met onze luxe hapjes, bereid met de fijnste ingrediënten voor een exclusieve smaakbeleving. Van stukjes roggenbrood met brie en vijgen tot mozzarella, tomaat met huisgemaakte pesto en vitello tonnato met kappertjes en rucola. Alles is bij mogelijk!

Indonesische hapjes

Indonesische hapjes: Proef de rijke smaken van Indonesië met onze authentieke Indonesische hapjes, een culinair avontuur op zich. Wij serveren een breed assortiment aan hapjes zoals lempers, pasteitjes, stokjes sate en spekkoek.

High Tea

Voor de liefhebbers van thee en lekkernijen bieden wij de mogelijkheid om een heerlijke high tea te bestellen. Verwen uzelf en uw gasten met een assortiment van thee, scones, sandwiches en zoete lekkernijen.

Drankarrangementen

Maak uw feest compleet met onze drankarrangementen, zorgvuldig samengesteld om aan elke dorstige gast tegemoet te komen. Wij serveren zowel non-alcoholische dranken als alcoholische dranken. Een cocktailbar op locatie? Geen probleem! Wij serveren de populairse cocktails van het moment, inclusief bartender.